Millora l'experiència dels teus clients amb el nostre servei d'atenció de trucades impulsat per IA 


Transcripcions multilingües en temps real

RESUMINT...

Optimització de l'atenció al client impulsada per Intel·ligència Artificial

A WorkingTel comprenem la importància de proporcionar un servei d'atenció al client excepcional en els idiomes dels seus clients. És per això que oferim una solució innovadora que millorarà la gestió de les seves trucades entrants: l'atenció al client impulsada per Intel·ligència Artificial, que facilita la transcripció automatitzada multilingüe.


¿En què consisteix la nostra Atenció al Client Impulsada per Intel·ligència Artificial?


Mitjançant l'ús de la intel·ligència artificial, la nostra tecnologia transforma les trucades dels seus clients en transcripcions automàtiques multilingües. Cada vegada que un dels seus clients contacta per sol·licitar un servei o informar sobre una incidència, el nostre sistema no només registra la conversa, sinó que també la converteix en text en temps real. Aquesta transcripció s'envia directament a la seva empresa a través de correu electrònic, WhatsApp, o s'integra a la seva base de dades, facilitant una gestió ràpida i eficient.

80%

de les trucades són ateses en menys de 15 segons

100%

de les trucades telefòniques són monitoritzades i opcionalment enregistrades

95%

de les gestions són resoltes durant la primera trucada

99.9%

del temps amb disponibilitat del servei (SLA)

Què oferim

Beneficis de la nostra solució d'Atenció al Client Impulsada per Intel·ligència Artificial


  • Respostes Ràpides i Efectives: En transcriure instantàniament les sol·licituds i reclamacions, el nostre sistema permet al seu equip respondre de manera més ràpida i efectiva.
  • Reducció de Costos: La nostra atenció al client impulsada per IA ofereix una reducció significativa de costos en comparació amb l'atenció per agents, que pot ser fins a 5 vegades més costosa, especialment en incidències.
  • Precisió en la Transcripció: La nostra avançada IA garanteix una alta precisió en la transcripció, capturant fidelment les necessitats dels seus clients.
  • Millora en l'Experiència del Client: En agilitzar el procés d'atenció, millorem la satisfacció del client, proporcionant respostes oportunes i encertades a les seves consultes.
  • Anàlisi de Dades: Les transcripcions proporcionen dades crucials que poden ser analitzades per entendre millor les inquietuds i preferències dels seus clients.
  • Disponibilitat Ininterrompuda: El nostre servei garanteix una atenció constant, disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, perquè mai es perdi una trucada important.
  • Integració Flexible: La solució s'integra fàcilment amb els seus sistemes existents, permetent que el seu equip accedeixi a les transcripcions a través de diversos mitjans com correu electrònic, SMS o sistemes de missatgeria interns.
  • Confidencialitat i Seguretat: Respectem la privacitat dels seus clients i assegurem la confidencialitat de les dades amb el compliment estricte de les normatives de protecció de dades (RGPD).
  • Període de Prova sense Cost: Oferim una prova gratuïta del nostre servei perquè pugui experimentar directament els beneficis i l'eficàcia de la nostra solució d'Atenció al Client Impulsada per Intel·ligència Artificial.

Contacti amb nosaltres

Si té algun dubte...